ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλια αλλά και την καλύτερη ποιότητα στον τομεα των επιγραφών. Κατασκευαζουμε, τοποθετούμε και υποστηρίζουμε οποιονδήποτε τύπο επιγραφής ακόμα και ειδικές κατασκευές.

3D Γράμματα

Ειναι οι πιο δημοφιλης επιλογη στο ειδος των επιγραφων. Συνήθως κατασκευάζονται από ανοξείδωτο, λαμαρίνα, ή plexiglass. Εντυπωσιακό ειναι το αποτελεσμα οταν τα γραμματα δεν εχουν πλατη με αποσταση απο την επιφανεια που ειναι κρεμασμένα ωστε να δημιουργειται κρυφος φωτισμος απο νέον ή led.

Φωτεινές Επιγραφές Led

Το ειδος των φωτεινών επιγραφων LED ποικιλει απο μονόχρωμες κατασκευές κειμένου μεχρι και κατασκευές προβολής video. Το πλεονεκτημα αυτων των επιγραφων ειναι οτι εχετε εσεις οι ιδιοι την ευκαιρία να διαχειρίζεστε το κειμενο ή το video αντιστοιχα μέσα από ένα απλούστατο λογισμικό το οποίο εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας. Σας μαθαινουμε την χρηση του και έτσι είναι δυνατή η οποιαδηποτε αλλαγη οποτε εσεις θελετε από usb θύρα ή μεσω wifi κεραίας.

Φωτεινές επιγραφές flex

Οι φωτεινές επιγραφές flex ουσιαστικα είναι ένα κουτί αλουμινίου ,με μεντεσέδες αλουμινίου, που φωτιζεται με εσωτερικο φωτισμο απο λαμπες led.Στην μια πλευρα υπαρχει flex face δηλαδη backlit υφασμα που επιτρέπει την διαπερατότητα του φωτός. Το βασικο πλεονεκτημα τους είναι ότι κάνει πάρα πολύ εύκολη την αντικατάσταση των λαμπών οποτε χρειαστεί.Τα μοτιβα που αναπαριστώνται μπορουν να ειναι γράμματα ή φωτογραφίες και εχουν την δυνατοτητα να τυπωθούν ή να χαραχτουν.Οι διαστασεις μπορουν να προσαρμοστούν αναλογα με τις αναγκες σας.

Πυλώνες

Οι επιγραφες αυτες ουσιαστικα είναι ένα κουτί αλουμινίου , που φωτιζεται με εσωτερικο φωτισμο απο λαμπες led και ο σκελετος τους ειναι απο σιδερενιους σωληνες.Το κελιφος αποτελειται απο plexiglass το οποιο τοποθετειται συρταρωτα ωστε να ειναι δυνατη η αλλαγη του θεματος του. Το βασικο πλεονεκτημα τους είναι ότι κάνει πάρα πολύ εύκολη την αντικατάσταση των λαμπών οποτε χρειαστεί για να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεμονωμένου θέματος.

Neon επιγραφές

Οι neon επιγραφες ειναι ενας γυάλινος σωλήνας που στις δύο του άκρες εχει μεταλλικά εξαρτήματα που ονομάζονται ηλεκτρόδια.Αφού αφαιρεθεί ο ατμοσφαιρικός αέρας,μεσα στον γυάλινο αυτο σωλήνα βαζουμε μία μικρή ποσότητα αερίου. Ετσι συνδέοντας τα δύο ηλεκτρόδια με ρεύμα επιτυγχανεται ο φωτισμός του γυάλινου σωλήνα. Αξιοσημείωτο για αυτο του ειδους της επιγραφης ειναι το γεγονος οτι απαιτεί εξειδικευμένο τεχνιτη γιατι πρεπει να δωσει σχημα στον σωληνα.